Grundviksvägen 36

Grundviksvägen 36

Slutpris

4 200 000 kr


Brottby/Grundvik— Brottby— Vallentuna

Grundviksvägen 36


Slutpris
4 200 000 kr

Brottby/Grundvik— Brottby— Vallentuna

Sjönära läge bland blåbärsklädda tuvor och med utsikt över äng och sjö finner ni detta fantastiska gedigna timmerhus med ogenerat läge. Huset är byggt i fulltimmer samt lösvirke. Uppvärmning via solpanel och vattenmantlad modern kakelugn som värms upp med ved från den egna tomten. Storstugan bjuder på ett trivsamt kök i lantlig stil med stor köksö och matplats för det stora middagssällskapet. Mysig sällskapsyta framför den värmande moderna kakelugnen och en härlig rymdkänsla med fritt i nock samt ett fantastiskt ljusflöde från tre väderstreck.
Huset är inrett med tre till fyra sovrum samt ett badrum med bastu och tvättavdelning. Stort garage med carport samt gästrum.

Runt hörnet finns många av Roslagens bästa svampskogar och fiskevatten.
Tänk dig att vakna till fågelkvitter och följa djurlivet på nära håll.... endast 35 till 40 min bilfärd från Stockholm C.

Missa inte chansen att förverkliga er dröm om ett högkvalitativt boende i vacker Roslagsnatur med tillgång till båtplats, badbrygga och sandstrand i vackra Harsjön. Det finns även möjlighet att teckna sig på fiskekort i Stora Harsjön.


Boarea/biarea
90/15 kvm
Driftkostnad
28 056 kr/år
Tomtarea
5 800 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2015-10-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Grundviksvägen såldes av oss 2015-10-22. Se alla våra försäljningar i Brottby samt även på Grundviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.