August Wahlströms väg 1, 7 tr. / Mörbybacken / Danderyd

Eftertraktad bostadsrätt med högt och fritt läge i en av Danderyds bästa föreningar

Slutpris
6 200 000 kr
Referensnummer
140 683
Boarea
116.5 kvm
Avgift
4 300 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på August Wahlströms väg 1, 7 tr. såldes av oss 2014-01-24. Se alla våra försäljningar i Danderyd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mörbybacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna eftertraktade femrummare med ett högt och fritt läge bara ett stenkast från Mörby Centrum. Bostaden har en mycket tilltalande planlösning med tre rum i fil och stor balkong i söder. Stort och trivsamt vardagsrum med vacker parkett och öppen spis samt hänförande utsikt, bl.a. över Ulriksdals Slott. Matsal och kök förbinds med serveringsgång och i andra ändan av bostaden ligger sovrum och badrum. Brf Mörbybacken 1 är en mycket attraktiv och välordnad förening med synnerligen god ekonomi.

På bara någon minuts promenadavstånd från bostaden ligger Mörby Centrums stora serviceutbud med bl.a. mataffärer, systembolag, apotek, vårdcentral, tandläkare och gym. Härifrån går också tunnelbanan, vilket innebär att man är i stan på ca 10 min. Det är även nära till Edsvikens fina promenadstråk längs vattnet liksom till golfbanan vid Kevinge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.