Lillkalmarvägen 9 / Lillkalmar / Djursholm / Danderyd

Totalrenoverat med uteplats i sydväst

Slutpris
2 975 000 kr
Referensnummer
129 238
Boarea
72 kvm
Avgift
4 477 kr/mån
Driftkostnad
567 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-06-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lillkalmarvägen 9 såldes av oss 2014-06-04. Se alla våra försäljningar i Djursholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillkalmar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Radhusliknande boende med egen stor uteplats i bästa sydvästläge. Härliga gröna parkliknande omgivningar. Bostaden är genomgående renoverad och i ett gott skick. Kök renoverat 2009 med släta snickerier och arbetsbänkar i massiv ek. Stort och rymligt vardagsrum med utgång till altanen och med plats för både soffgrupp och matsalsdel, om man så önskar. Två bra och renoverade sovrum med inbyggda garderober och smakfulla fondtapeter. Helkaklat, stambytt badrum med dusch och tvättmaskin.

Brf Lillkalmar är naturskönt beläget i hjärtat av Djursholm. Husen är byggda runt en vacker park med lekplats, uteplatser och gräsmattor. Vid sidan av fastigheten ligger Altorpsskogen, med ett uppskattat el-upplyst motionsspår. Två badsjöar och golfbana finns också i närheten. Husen byggdes i etapper i slutet av 1950-talet efter ritningar av arkitekten och funktionalisten Nils Tesch. Tillsammans med Peter Celsing utförde han bl.a. Rotundan på Kungliga Operan i Stockholm. Ett av hans sena arbeten är Näringsdepartementets hus på Norrmalm i Stockholm, som anses ha mycket stort kulturhistoriskt värde

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.