Lillkalmarvägen 9

Lillkalmarvägen 9

Slutpris

2 975 000 kr


Lillkalmar— Djursholm— Danderyd

Lillkalmarvägen 9


Slutpris
2 975 000 kr

Lillkalmar— Djursholm— Danderyd

Totalrenoverat med uteplats i sydväst

Radhusliknande boende med egen stor uteplats i bästa sydvästläge. Härliga gröna parkliknande omgivningar. Bostaden är genomgående renoverad och i ett gott skick. Kök renoverat 2009 med släta snickerier och arbetsbänkar i massiv ek. Stort och rymligt vardagsrum med utgång till altanen och med plats för både soffgrupp och matsalsdel, om man så önskar. Två bra och renoverade sovrum med inbyggda garderober och smakfulla fondtapeter. Helkaklat, stambytt badrum med dusch och tvättmaskin.

Brf Lillkalmar är naturskönt beläget i hjärtat av Djursholm. Husen är byggda runt en vacker park med lekplats, uteplatser och gräsmattor. Vid sidan av fastigheten ligger Altorpsskogen, med ett uppskattat el-upplyst motionsspår. Två badsjöar och golfbana finns också i närheten. Husen byggdes i etapper i slutet av 1950-talet efter ritningar av arkitekten och funktionalisten Nils Tesch. Tillsammans med Peter Celsing utförde han bl.a. Rotundan på Kungliga Operan i Stockholm. Ett av hans sena arbeten är Näringsdepartementets hus på Norrmalm i Stockholm, som anses ha mycket stort kulturhistoriskt värde


Referensnummer
129 238
Boarea
72 kvm
Avgift
4 477 kr/mån
Driftkostnad
567 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-06-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.