Bertilvägen 9

Bertilvägen 9

Slutpris

1 500 000 kr


Unungehöjden— Edsbro— Norrtälje

Bertilvägen 9


Slutpris
1 500 000 kr

Unungehöjden— Edsbro— Norrtälje

Charmigt fritidshus högt beläget i området med sol hela dagen vid sjön Närdingen

Välkommen till ett charmigt fritidshus som erbjuder allt det man behöver för en lugn och avkopplande fritid. På svagt sluttande terrasserad tomt leder grusgången upp till huset som är beläget på tomtens högsta punkt där solen kan åtnjutas från morgon till kväll. Husets vardagsrum är trivsamt inrett med fungerande öppen spis samt fint ljusinsläpp från tre väderstreck. Arbetskök samt inbyggd veranda med plats för 4-6 matgäster. Två sovrum samt duschrum med nyinstallerade förbränningswc, duschkabin och varmvattenberedare. Två trädäckade altaner varav ett med tak samt lusthus ger fina möjligheter att njuta av sommaren oavsett väderlek. Gästhus med plats för övernattande gäster samt förrådsbyggnad med tre olika förvaringsdelar varav ett utrymme för mulltoa och handfat. Lättskött naturskön tomt med låga träd och trädgårdsväxter samt fruktträd och bärbuskar.

Vackra naturomgivningar med skogen runt hörnet. Inom promenadavstånd finns sjön Närdingen med båtplats via samfälligheten samt bad med brygga och badstege. Sjön går hela vägen till anrika Skebo bruk. Busshållplats finns endast 150 m från fastigheten vid infarten till området som går till Norrtälje vidare till Stockholm och även busshållplats till Uppsala och Hallstavik. Inom 30 minuters bilfärd finner ni mysiga Grisslehamn med fint spahotell samt populära Eckerölinjen till Åland.


Boarea/biarea
42/15 kvm
Driftkostnad
18 230 kr/år
Tomtarea
2 763 kvm
Rum
3 rum
Såld
2022-08-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Bertilvägen såldes av oss 2022-08-25. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på Bertilvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.