Sidenvägen 17 / Ekerö - Träkvista / Ekerö

Slutpris
3 250 000 kr
Referensnummer
155 249
Boarea
161 kvm
Driftkostnad
37 164 kr/år
Tomtarea
585 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-08-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Sidenvägen 17 såldes av oss 2014-08-19. Se alla våra försäljningar i Ekerö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekerö - Träkvista är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

BESIKTIGAT OCH FÖRSÄKRAT. Populärt och tillbyggt 1.5 plans kedjehus om ca 160 kvm. Centralt i Träkvista på återvändsväg. Yttertak och fönster från 2007. IVT Luft/vatten värmepump från 2008. Idag öppen planlösning med härliga sällskapsutrymmen som enkelt kan anpassas till fler sovrum om så önskas. Stort allrum / generationrum med egen entré och braskamin om ca 38 kvm. Trevlig trädgård, 2 uteplatser, carport och friggebod. Nära lekplats, affär, skolor och badplats. Genomgående äldre ytskikt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.