Bergvägen 6a / Enebyberg / Danderyd

Slutpris
8 300 000 kr
Referensnummer
175 573
Boarea/biarea
227/17 kvm
Driftkostnad
46 200 kr/år
Tomtarea
1 228 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-06-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Bergvägen 6a såldes av oss 2014-06-13. Se alla våra försäljningar i Enebyberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enebyberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor fin familjevilla med en boyta på ca 225 kvm och med ett högt och soligt läge i Gamla Enebyberg. Plan trädgårdstomt utan insyn. Bergvägen ligger i lugna och uppvuxna villakvarter utan störande genomfartstrafik. Goda kommunikationer in till stan tack vare närheten till Roslagsbanan.

Villan är ursprungligen uppförd 1948 och sedan tillbyggd med två sovrum 1999 och med ny entré och stort allrum 2013. Totalt fem sovrum och tre helkaklade badrum. Övre plan med kök, matrum och vardagrum i öppen planlösning och med öppen spis samt utgång till solig altan.

I närområdet finns både trevliga skolor och förskolor. Det är dessutom när både till nya, trivsamma Eneby Torg och till Enebyängens Handelsplats med stort serviceutbud.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.