Bergvägen 6a

Bergvägen 6a

Slutpris

8 300 000 kr


Enebyberg— Danderyd

Bergvägen 6a


Slutpris
8 300 000 kr

Enebyberg— Danderyd

Stor fin familjevilla med en boyta på ca 225 kvm och med ett högt och soligt läge i Gamla Enebyberg. Plan trädgårdstomt utan insyn. Bergvägen ligger i lugna och uppvuxna villakvarter utan störande genomfartstrafik. Goda kommunikationer in till stan tack vare närheten till Roslagsbanan.

Villan är ursprungligen uppförd 1948 och sedan tillbyggd med två sovrum 1999 och med ny entré och stort allrum 2013. Totalt fem sovrum och tre helkaklade badrum. Övre plan med kök, matrum och vardagrum i öppen planlösning och med öppen spis samt utgång till solig altan.

I närområdet finns både trevliga skolor och förskolor. Det är dessutom när både till nya, trivsamma Eneby Torg och till Enebyängens Handelsplats med stort serviceutbud.


Referensnummer
175 573
Boarea/biarea
227/17 kvm
Driftkostnad
46 200 kr/år
Tomtarea
1 228 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-06-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.