Blidövägen 8 / Enebyberg / Danderyd

Rymlig familjevilla med möjlighet till genrationsboende/uthyrningsdel

Slutpris
5 200 000 kr
Referensnummer
157 450
Boarea/biarea
174/60 kvm
Driftkostnad
48 692 kr/år
Tomtarea
885 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan samt souterrängvåning
Såld
2014-02-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Blidövägen 8 såldes av oss 2014-02-14. Se alla våra försäljningar i Enebyberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enebyberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig familjevilla om ett plan med souterrängvåning. Villan kan med fördel byggas om så att ett generationsboende/ungdomsavdelning eller uthyrningsdel om 2 rok skapas. Lättskött och solig trädgårdstomt med fruktträd, hallonsnår och kryddland. Helt insynsskyddat sommartid tack var uppvuxna häckar och syrénbuskar. Altan med soligt släge i sydväst, som fortsätter runt huset på baksidan. På baksidan kan barnen ägna sig åt bollspel och andra lekar.

Entréplan med dubbla entréer, rymligt vardagsrum och kök samt två sovrum och bad. Souterrängvåning med flexibel planlösning tack vare att flera av innerväggarna kan tas ner/flyttas. Idag disponeras våningaplanet med 5 rum samt allrum och badrum med bastu samt separat toalett.

Blidövägen ligger i lugna villakvarter, men samtidigt med närhet till det nya Eneby Torg med det mesta av allmänservice man kan önska sig. Flertalet för- och grundskolor på gångavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.