Vedkärrsvägen 5

Vedkärrsvägen 5

Slutpris

8 950 000 kr


Enebyberg— Danderyd

Vedkärrsvägen 5


Slutpris
8 950 000 kr

Enebyberg— Danderyd

Charmig 40-talsvilla i gott skick med bra läge om en totalyta av 229 kvm med pool

Välkommen till Enebybergs populäraste villaområde. Lummigt inbäddad på en lugn gata finner ni denna fina familjevilla om en totalyta på 229 kvm med stora sällskapsutrymmen och fina lekytor för barnen. Charmig 40-talskaraktär med modern och smakfull design samt funktion. Huset omfattar 5 rum och en öppen sällskapsdel med ett stort ljust kök och ett vardagsrum som båda vetter mot altanen och pooldäcket. Sällskapsytorna är ljusa tack vare många fönster och interiören har flera trevliga inredningsdetaljer som köksö, öppna spisar och fina golv.
Altanen som sträcker sig ut mot baksidan, i söderläge, har sol från morgon till kväll och ger möjlighet till sköna bad i poolen. Villan omges av en lättskött trädgård med plana ytor samt frukt och bärbuskar.
Entrévåningen har en genomgångslösning som gör att kök och vardagsrum är både lättillgängliga och umgängesvänliga. Det finns totalt 4 sovrum och 2 badrum, ett på vardera våning. I ett av badrummen finns både bastu och badkar. På källarplan hittar du förråd, tvättstuga och bastu samt allrum, sovrum, tv-rum och pannrum. På tomten finns en friggebod från 2006 och gott om plats för sex bilar på en rymlig, grusad uppfart. Generellt har området stora tomter som bidrar till den privata känslan.

Här får du lugnet och grönskan i Enebyberg och samtidigt närhet till knutpunkter som Mörby centrum, Danderyds sjukhus och Täby centrum. På gångavstånd finns bra skolor, förskolor, buss, mataffärer och tåg samt områdets idrottsplats med stora naturområden för rekreation och löprundor. Enebyängen och Eneby torg har bra vardagsservice och en snabb busstur tar dig till T-banan vid Mörby centrum eller Danderyds sjukhus.

Välkommen till en mycket rymlig och charmig villa i gott skick och med bra läge nära både Mörby centrum och grönområden!


Boarea/biarea
109/107 kvm
Driftkostnad
42 793 kr/år
Tomtarea
1 030 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-11-14

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Vedkärrsvägen såldes av oss 2017-11-14. Se alla våra försäljningar i Enebyberg samt även på Vedkärrsvägen.

Boka värdering

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.