Olympiavägen 100

Olympiavägen 100

Slutpris

7 700 000 kr


Tallkrogen— Enskede— Stockholm

Olympiavägen 100


Slutpris
7 700 000 kr

Tallkrogen— Enskede— Stockholm

Lugnt soligt läge - unik planlösning med stort vardagsrum!

Med ett av Tallkrogens lugnaste lägen och perfekt söderläge har huset ett av områdets bästa lägen.

Huset från 1936 har under löpande underhållits, renoverats och byggts om på ett sätt som ger den generösa planlösningen med ett unikt vardagsrum och härliga sällskapsytor alternativt 2-3 sovrum. När man kommer in i huset möts man av en hall med duschrum. Via det effektivt nyttjade köket når man först ett matrum och sedan det vackra vardagsrummet med generös takhöjd.
Vardagsrummet har utgång till trädgården och en gjutjärnskamin som ger värme och mysig stämning under höst och vinter. Matsalen har ett gavelfönster vilket är ovanligt i området. Köket har komplett maskinell utrustning och en matplats för 4 personer för vardagens måltider.
Det ursprungliga vardagsrummet utgör idag ett stort sovrum med utgång till inglasad altan. Altanen har både öppen spis och infravärme, perfekt för regniga dagar. Sovrummet kan även delas av i två rum i enlighet med alternativ planlösning, kräver dock ett godkänt bygglov för fönster.
I källaren har man ett fräscht badrum med bastu samt ett stort rum med utgång till trädgården via en groventré som är perfekt för barnfamiljen då man kan rulla in barnvagnen denna väg.


Den solvända trädgården är omgiven av lummig grönska som ger insynsskydd åt alla håll. Här finns äppelträd, päronträd och planteringar - ett perfekt läge för hemmaodlaren. Den plana gräsmattan inbjuder till lek, eller varför inte en studsmatta. Här finns även en redskapsbod.
I området finns flera skolor såsom Tallkrogen skola, Gubbängen skola och Engelska skolan. Inom Tallkrogen finns även ett antal förskolor.
Från Tallkrogen har man en bra utgångspunkt för flera friluftsaktiviteter som golf, ridning, tennis, fotboll, hockey, bad, skogspromenader och mycket mer.

Tunnelbanan ligger endast ca 6 minuters promenad från huset och med bil tar man sig snabbt ut på större genomfartsvägen till stora delar av Stockholm.


Boarea/biarea
74/74 kvm
Driftkostnad
39 260 kr/år
Tomtarea
484 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-09-23

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Olympiavägen såldes av oss 2021-09-23. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Olympiavägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.