Kulstötarvägen 28

Kulstötarvägen 28


Tallkrogen— Enskede— Stockholm

Kulstötarvägen 28



Tallkrogen— Enskede— Stockholm

Effektivt planerad villa i romantisk stil och med underbar trädgård

Ett hus som är lätt att älska - fint läge i området med tomt i rätt solläge, vacker interiör i romantisk stil och en genomtänkt insynsskyddad trädgård med stort trädäck och en liten pool för barn och vuxna. Husets flexibla planlösning ger också stora möjligheter till allt från stora sociala ytor till många sovrum genom att dela av rum i båda planen.

Redan när man kommer in i huset möts man av den fina stil som genomsyrar husets interiör med vackra golv och smakfull färgsättning. Sällskapsytorna är underbara med två stora rum som hänger samman på ett naturligt sätt och ligger i direkt anslutning till köket. Från sällskapsrummen kliver man ut det generösa trädäcket och den vackert anlagda trädgården.
Ett av de stora rummen kan delas av i två sovrum vilket gör att man kan få upp till tre sovrum på entréplan. Källaren har även det ett stort rum, perfekt som gästrum, kontor, lekrum m.m. men kan även det delas av i två rum. Möjligheterna är helt enkelt väldigt stora. På detta plan finns även ett rymligt badrum med både badkar och duschplats och en ljus fräsch tvättstuga. Mycket innehåll i ett hus av mindre modell helt enkelt.

Trädgården är ett litet mästerverk med soliga och skuggiga partier och utan insyn. Här finns gott om plats för lek och mysiga uteplatser under träden. När solen ligger på kan man svalka sig i poolen. I trädgården finns två förråd, perfekt för cyklar, leksaker och trädgårdsredskap.

På uppfarten finns plats för två bilar.

Planerad visning 16:e augusti.


Boarea/biarea
69/50 kvm
Driftkostnad
46 196 kr/år
Tomtarea
331 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-08-21

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Kulstötarvägen såldes av oss 2020-08-21. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Kulstötarvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.