Dorpatsvägen 21

Dorpatsvägen 21


Enskedefältet— Enskede— Stockholm

Dorpatsvägen 21



Enskedefältet— Enskede— Stockholm

Välvårdad villa med klassisk planlösning.

Lugnt, fint och barnvänligt belägen nära Hemskogens grönska och Vårflodsparken med lekplats och plaskdamm. Dessutom har man en underbar trädgård med fantastiskt solläge så har kan man verkligen njuta av att vara ute om dagarna. Här finns fruktträd, bär och blommor , allt vackert planerat. Trädäcket i anslutning till entrén ger plats för både matbord och loungegrupp - här kan man skapa fina minnen med familj och vänner! Nuvarande ägare är en del av många minnen som skapats i hemmet tidigare då huset passerat genom tre generationer med start 1934!

Invändigt möts man av en underbar hall i den fina glasverandan med utsikt över trädgården. Innanför hallen kommer man till sällskapsytor med kök och vardagsrum. Köket har bra arbetsytor och en köksö med plats för barstolar där man kan umgås med maten lagas.
På övre plan har man ett stort öppet sovrum med klädkammare och duschrum samt ett mindre sovrum. lämpligt som barn-, ungdomsrum.
Källaren är oinredd och målad med grå golv och vita väggar. Enkelt och friskt och sunt!

Omgivningar med goda kommunikationer och gott om möjligheter till aktiviteter! Nära till Sockenplan med t-bana, matbutik, café, restaurang och världens bästa måleributik. Busshållplats med buss till Gullmarsplan och Älvsjö station ligger endast några minuters promenad från huet och tvärbanans hållplats Linde nås på 15 minuters promenadavstånd.
Inom 5 minuters promenad ligger Vårflodsparken med lekplats och plaskdamm och för lite större barn finns Enskede ridskola och Enskede rackethall samt Enskede IP med fotbollslag och friidrott. Här behöver inga barn vara sysslolösa.


Boarea/biarea
83/40,5 kvm
Driftkostnad
39 987 kr/år
Tomtarea
565 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-05-14

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Dorpatsvägen såldes av oss 2024-05-14. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Dorpatsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.