Brevvägen 4

Brevvägen 4

Slutpris

2 050 000 kr


Svedmyra— Enskede— Stockholm

Brevvägen 4


Slutpris
2 050 000 kr

Svedmyra— Enskede— Stockholm

Högst upp i hus med hiss - Mysig etta!

Högst upp i huset finns denna härliga 1:a med en trevlig planlösning som har det mesta man önskar; kök med matplats, allrum med plats för säng och soffa, badrum med badkar. Lägenheten är i bra skick och inflyttningsklar, badrummet är stambytt och helkaklat samt köket har nyligen installerad diskmaskin. I badrummet kan man ha tvättmaskin om man önskar. Möjligheten finns också att skapa ett mindre sovrum med fönster, så att man istället har en 1,5:a. Med sina många fönster har man vy över det lilla affärsstråket utanför och med lite tallar utanför lägenheten blir det ett mysigt läge. Det blir inte sämre av att man inte har någon insyn alls i fönstren.

Svedmyra är en lite av en doldis i Söderort där man bor både nära skogen (Majroskogen) samt med gångavstånd till "superaffären" ICA Bea och t-banan i Svedmyra. Resan till innerstan tar ca 10 minuter. I närområdet finns ett par stycken matställen (pizzeria, deli, sushi och thai) och en mindre livsaffär. Bussen 161 stannar utanför också och går tvärs över hela Söderort. Föreningen kan stoltsera med något så ovanligt som hiss i ett 40-talshus. Föreningen har genomfört stambyte och byggt två tvättstugor. Dessutom äger man sin mark, vilket är ett stort värde. Fri parkering i området på gatorna utanför. Välkommen till Svedmyra och Brevvägen 4!


Boarea
34 kvm
Avgift
2 203 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-02-24

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Brevvägen såldes av oss 2019-02-24.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.