Din mäklare i Saltsjö-Boo/Saltsjöbaden

Mäklarhuset Saltsjö-Boo/SaltsjöbadenBesöksadress

Björknäs Torg 9 132 40 Saltsjö-Boo

Ska du köpa eller sälja en bostad? Vi har sålt bostäder i Saltsjö-Boo och Saltsjöbaden sedan 1996. Går ni i säljtankar så är ni välkomna att kontakta oss för kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning. Mäklarhuset är Sveriges största privatägda mäklarkedja som gör det enklare för dig att byta bostad. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats sedan 1973.

Våra mäklare kan Saltsjö-Boo & Saltsjöbaden!

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi på Mäklarhuset Saltsjö-Boo/Saltsjöbaden har varit i branschen sedan 1996. Detta medför att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i åtta år i rad haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex) och vi fortsätter att ligga i topp. Kontakta din lokala mäklare i Saltsjö-Boo och Saltsjöbaden idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter. Ska ni ändra ert boende? Vi erbjuder fri muntlig värdering av er nuvarande bostad och rådgivning gällande en eventuell försäljning. Fyll i formuläret längst ner på sidan så kontaktar vi dig. Vi utför även skrftliga bankvärderingar. Välkomna!

Mäklaruhset Saltsjö-Boo/Saltsjöbaden


Mäklare & medarbetare


Hitta till oss


Mäklarhuset Saltsjö-Boo/Saltsjöbaden Björknäs Torg 9 132 40 Saltsjö-Boo

Öppettider


Kontoret är öppet
Mån - Tor 09 - 17
Fredag 09 - 15

Observera att kontoret ibland kan vara stängt, då vi kan vara på kundbesök eller visningar.

Vi nås alltid på följande nummer:
Fredrik Notini 0735-28 38 00
Kenneth Weidenby 070-860 56 91
Jeanette Eriksson 070-870 05 48

Boka fri värdering


Med Mäklarhuset som din mäklare i Saltsjö-Boo och Saltsjöbaden får du tillgång till våra lokala specialister – och även till vårt kontaktnät och våra kontor över hela Sverige.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta din lokala mäklare i Saltsjö-Boo idag, så gör våra fastighetsmäklare sitt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna till Mäklarhuset Saltsjö-Boo och Saltsjöbaden!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.