Brevvägen 9

Brevvägen 9

Slutpris

2 450 000 kr


Svedmyra— Enskede— Stockholm

Brevvägen 9


Slutpris
2 450 000 kr

Svedmyra— Enskede— Stockholm

Svedmyras coolaste lägenhet!

I mitten av flertalet grönskande parker och i hjärtat av hemtrevliga Svedmyra hittar du detta hem fyllt av charm och själ. Lägenheten med den konstnärliga och färgglada interiören ger en känslan av att naturen har smugit sig in i bostaden. Här finns mycket karaktär och personlighet där häftiga färger på bland annat köksluckorna snyggt smälter ihop med övriga detaljer i bostaden som bidrar till en fin helhet.

Lägenheten är på 40 smart planerade kvadrat belägen högst upp i huset, skyddat från insyn men med fri sikt. När man kommer in genom den välkomnande hallen har du det luftiga vardagsrummet/sällskapsrummet till höger där det även finns plats för matbord och annat möblemang. Det ljusa parkettgolvet och fina ljusinsläppet via flertalet fönster bidrar till ett ljust och härligt rum att umgås i. Vill man höja upplevelsen finns möjlighet att bygga en balkong där man kan njuta i eftermiddags- och kvällssolen. Till vänster om hallen finns sovrummet med rymliga inbyggda garderober och fönster ut mot vacker natur. Lägenhetens charmiga kök har ljuvliga ljusgröna detaljer som på ett stilfullt sätt binder ihop trädtopparna utanför fönstret med insidan.

Huset är centralt beläget med endast ett några minuters gångavstånd till tunnelbana och buss 161 som passerar genom stora delar av söderort ligger inom mindre än 1 minut bort. Från Svedmyra tunnelbanestation tar man sig till Gullmarsplan på endast 6 minuter och in till city på 15 minuter. En riktig idyll med närhet till både natur och till stan. Perfekt för den som vill kunna njuta av lummiga promenadstråk och samtidigt ha storstadens pulserande liv nästan inpå knuten.

Föreningen har en aktiv styrelse och har gjort omfattande renoveringar under de senaste åren varför fastigheterna är i mycket gott skick, dessutom äger man sin mark vilket gör att man slipper osäkerhet kring tomträtt. Stort plus är även hiss!

I området finns också allt man kan tänkas behöva inom räckhåll. Ca 100 meter bort ligger Svedmyras närlivs dit man gärna springer ner och handlar mjölken till morgonkaffet eller varför inte äter på någon av de populära restaurangerna som är belägna bredvid. Ytterligare ett några hundra meter ner på Enskedevägen har du populära Ica Kvantum BEA där du hittar allt från livsmedel, charkdisk och fik - till inredning, böcker och kläder på det nedre planet.

För den aktive finns utegym och hela Majroskogen som är ett av de största skogsområdena i södra Stockholm. Här kan man njuta av lugnet eller ta en joggingtur. Har man tur kan bl.a. se kattuggla eller duvhök eller hitta svamp.

Här kan man leva tryggt, lugnt och naturnära, samtidigt som man har stad nära. Varmt välkomna!


Boarea
40 kvm
Avgift
2 437 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-04-28

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Brevvägen såldes av oss 2021-04-28. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Brevvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.