Enskedevägen 98c

Enskedevägen 98c


Sockenplan— Enskede— Stockholm

Enskedevägen 98c



Sockenplan— Enskede— Stockholm

Cool funkis-2,5:a med vackra detaljer och högt i tak!

Ett fritt beläget boende med Sockenplans vackra parkområde utanför fönstret.

Med café, restauranger, matbutiker och tunnelbana inom ett par minuters promenad kan man lätt luras tro att man ännu mer centralt än mitt bland Enskedes attraktiva villaområden. Går man en liten stund till kommer man Gamla Enskede med Delselius, Enskede Matbod och Matateljen för att nämna några populära ställen. Ett annat populärt ställe är Enskedeparkens bageri och vaknar man en morgon med en stark känsla att man behöver måla om ligger Målarmästarns färgbutik tvärs över gatan. I framtiden kommer man även ha nära till det nya Slakthusområdet där man räknar många aktivitetsmöjligheter.

Lägenheten är en funkispärla med 2,7 m i takhöjd, den välvda väggen i vardagsrummet, fönsterbänkar i sten och det stora parkettgolvet - med det vackraste är ändå det stora glaspartiet ut mot torget! Här strålar solen rakt in i hjärtat!
Planlösningen är den ursprungliga med arbetskök, ett sovrum/matrum, vardagsrum och ett stort sovrum. Detta gör att lägenheten kan användas som en liten mysig 3:a.

Föreningen har en väl renoverad fastighet och stabil ekonomi. På gården finns lekplats och en fin pergola med bänk för en fika eller middag utomhus.

T-bana till söder tar 7 minuter och till city tar det 14 minuter.


Boarea
58 kvm
Avgift
2 294 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-18

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Enskedevägen såldes av oss 2019-04-18. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Enskedevägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.