Enskedevägen 98c / Sockenplan / Enskede / Stockholm

Cool funkis-2,5:a med vackra detaljer och högt i tak!

Boarea
58 kvm
Avgift
2 294 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Enskedevägen såldes av oss 2019-04-18. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Enskedevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sockenplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett fritt beläget boende med Sockenplans vackra parkområde utanför fönstret.

Med café, restauranger, matbutiker och tunnelbana inom ett par minuters promenad kan man lätt luras tro att man ännu mer centralt än mitt bland Enskedes attraktiva villaområden. Går man en liten stund till kommer man Gamla Enskede med Delselius, Enskede Matbod och Matateljen för att nämna några populära ställen. Ett annat populärt ställe är Enskedeparkens bageri och vaknar man en morgon med en stark känsla att man behöver måla om ligger Målarmästarns färgbutik tvärs över gatan. I framtiden kommer man även ha nära till det nya Slakthusområdet där man räknar många aktivitetsmöjligheter.

Lägenheten är en funkispärla med 2,7 m i takhöjd, den välvda väggen i vardagsrummet, fönsterbänkar i sten och det stora parkettgolvet - med det vackraste är ändå det stora glaspartiet ut mot torget! Här strålar solen rakt in i hjärtat!
Planlösningen är den ursprungliga med arbetskök, ett sovrum/matrum, vardagsrum och ett stort sovrum. Detta gör att lägenheten kan användas som en liten mysig 3:a.

Föreningen har en väl renoverad fastighet och stabil ekonomi. På gården finns lekplats och en fin pergola med bänk för en fika eller middag utomhus.

T-bana till söder tar 7 minuter och till city tar det 14 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.