Frimärksvägen 1 / Enskede / Stockholm

Slutpris
1 555 000 kr
Referensnummer
33 281
Boarea
39 kvm
Avgift
2 259 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Såld
2014-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frimärksvägen 1 såldes av oss 2014-10-10. Se alla våra försäljningar i Enskede

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frimärksvägen 1 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen på visning till en etta som både är stambytt och har hiss! Ljust hörnläge med fönster ut mot grönskan i lugnt område. Renoveringsbehov.

I den här ettan med härligt ljusinsläpp har du chansen att skapa dig ett boende efter egen smak. Badrummet är redan stambytt och renoverat med kakel och klinker. Köket är möjligt att dela av så lägenheten får ett sovrum och blir en liten tvåa. Endast fyra minuter till T-banan och därifrån mindre än 15 minuter in till Slussen. Hållplats för buss 161 finns 250 meter från porten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.