Hemskogsvägen 209 / Stureby / Enskede / Stockholm

Slutpris
9 750 000 kr
Referensnummer
57 695
Boarea/biarea
158/89 kvm
Driftkostnad
34 980 kr/år
Tomtarea
1 335 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan, mansardtak, källare
Såld
2014-10-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Hemskogsvägen såldes av oss 2014-10-28. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Hemskogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

20-talsvilla på stor härlig tomt och smakfullt renoverat under senare delen av 2000-talet. Lugnt beläget med Svedmyraplan med t-bana, bussar och matbutik inom bekvämt gångavstånd.

Huset har härliga sällskapsytor på entréplan varav ett kök med matplats för 10-12 personer och två sällskapsrum, det ena med originalkakelugn och det andra med braskamin.
På övre plan finns idag två bra sovrum och ett stort allrum som enkelt kan bli ett tredje sovrum. Från allrummet har man utgång till en stor altan med soligt syd/västläge.

På övre plan har man ett fint renoverad duschrum och på entréplan har man ett stort unikt våtrum med ångbastu för två personer. Efter bastun kan man slappna av framför en braskamin.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.