Iggesundsvägen 10 / Stureby / Enskede / Stockholm

Slutpris
6 160 000 kr
Referensnummer
34 131
Boarea/biarea
174/27 kvm
Driftkostnad
49 100 kr/år
Tomtarea
207 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
3 plan i souterräng
Såld
2014-10-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Iggesundsvägen 10 såldes av oss 2014-10-16. Se alla våra försäljningar i Enskede

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Stureby finns äntligen ett stort och rymligt radhus till salu. Fin entré med stenbelagd uteplats med gårdskänsla och helt insynsskyddad. Entréplanet rymmer hall med gott om förvaring, kök, vardagsrum om hela 33 kvm med öppenspis, gästtoalett. Övre planet har tre bra sovrum samt badrum. Souterrängplanet har en gillestuga/sovrum, ytterligare ett sovrum samt mycket fin bastuavdelning med dusch/tvättstuga renoverat 2008, förråd samt gästtoalett. Härifrån nås den fina uteplatsen med en liten trädgård. Vackra parkettgolv i alla rum, huset har kontinuerligt renoverats och underhållits. Garage i länga.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.