Karmstolsvägen 7 / Gubbängen / Enskede / Stockholm

Slutpris
1 940 000 kr
Referensnummer
151 731
Boarea
61 kvm
Avgift
3 980 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-09-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karmstolsvägen 7 såldes av oss 2014-09-04. Se alla våra försäljningar i Enskede

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gubbängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Attraktivt boende på populär adress!
Snyggt och smakfullt renoverade två rum och kök. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Vackra italienska klinkerplattor, putsade, målade väggar i ljusa färgtoner samt de små detaljerna, såsom snickerier, dörrkarmar & lister är genomgående väl omhändertaget och nyligen renoverat med varsam hand. Välutrustat kök samt ett helkaklat, stambytt badrum gör detta till en toppen bostad för den kräsne.

I Gubbängen har du både natur och goda kommunikationer just runt knuten. T-banan tar dig in till city på ca 20 min. Gubbängens centrum erbjuder både shopping samt ett rikt kulturliv.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.