Kistvägen 15 / Gubbängen / Enskede / Stockholm

Fritt och soligt belägen mot grönskande innergård

Slutpris
2 620 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 056 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på kistvägen såldes av oss 2018-11-29. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på kistvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gubbängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad lägenhet med nyrenoverat duschrum och till stora delar nya ytskikt 2018, tex nya parkettgolv i alla rum utom vardagsrummet med fin originalparkett!
Arkitekten Nils Hjelm har gjort ett fantastiskt jobb med dessa lättmöblerade lägenheter - här finns ett bra vardagsrum med stort fönster och balkong i rakt söderläge, rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt ett kök med bra förvaring och arbetsytor samt plats för ett matbord för minst 4 personer. Vid festliga tillfällen kan man duka upp med långbord.
Duschrummet är nyrenoverad med nya ytskikt i form av klinker och kakel - wc, handfat samt uttag för tvättmaskin.

Lägenheten har ett lugnt läge mot en grönskande innergård och på lilla Kistvägen. Inom kort gångavstånd finns båda entréerna till Gubbängens t-bana samt Gubbängens centrum med matbutiker, café, restauranger m.m.

Föreningen är en av söderorts bästa med en belåning om endast ca 1200 kr per kvm. Fastigheterna är välvårdade och de flesta större renoveringar är genomförda och framtida renoveringar följer en noggrant planerad underhållsplan. Inom föreningen finns festlokal, snickarrum och en stor tvättstugeanläggning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.