Korsnäsvägen 6 / Stureby / Enskede / Stockholm

Slutpris
8 950 000 kr
Referensnummer
33 784
Boarea/biarea
204/41 kvm
Driftkostnad
44 400 kr/år
Tomtarea
1 117 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-10-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Korsnäsvägen 6 såldes av oss 2014-10-22. Se alla våra försäljningar i Enskede

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vacker och unik 50-talsvilla med tydlig inspiration från funktionalismens arkitektur. Avskiljt belägen på liten villagata, omgiven av grönska och villaträdgårdar. Huset har många fina detaljer som smidesräcken, stora glaspartier, vackra golv och mycket mer.

Invändigt finner man ett hus som passar för såväl familjeliv som fest. De fem sovrummen ger gott om plats för en barnfamilj, eller utrymmen för dig som är egen företagare. De stora sällskapsrummen ger fantastiska utrymmen för alla typer av firanden, stora släktmiddagar, födelsedagar eller vid representation. Sommartid är dessutom sällskapsrummen väl integrerade med de stora uteplatserna där man kan följa solens vandring över himlen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.