Livlandsgatan 160 / Enskedefältet / Enskede / Stockholm

Slutpris
4 700 000 kr
Referensnummer
174 319
Boarea/biarea
72/52 kvm
Driftkostnad
30 334 kr/år
Tomtarea
525 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-01-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Livlandsgatan 160 såldes av oss 2014-01-28. Se alla våra försäljningar i Enskede

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskedefältet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

LÄGE, LÄGE, LÄGE!
På en av områdets absolut mest attraktiva adresser återfinns denna något till åren komna skönhet med byggår 1930. Ett ypperligt tillfälle för dig som vill vara med och utforma ditt nya boende från start. Huset är tillbyggt på 50 - talet och är i stort behov av renovering och modernisering såväl in - som utvändigt.

Härlig friköpt trädgårdstomt i två "etage" gränsar mot Hemskogen vilket ger ett för området enskilt läge. På kort promenad avstånd återfinns Sockenplan med flertalet restauranger, matvaruaffär samt T-bana för smidig kommunikation till city. Flertalet förskolor och Enskedefältets skola (åk F-6) på nära håll samt omåttligt populära Vårflodsparken.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.