Ösmogatan 18

Ösmogatan 18

Slutpris

7 950 000 kr


Svedmyra— Enskede— Stockholm

Ösmogatan 18


Slutpris
7 950 000 kr

Svedmyra— Enskede— Stockholm

På Svedmyras kulle med utsikt över villaområdet.

Underbart belägen på en lugn gata i området och med läge som ger utsikt över villaområdet. Huset står på en lummig terrasserad tomt som leder till en plan yta för lek och plats för friggeboden.

Huset är pedantskött genom åren och många större renoveringar skett de senaste åren. Interiört finns goda möjligheter att sätta sin egen prägel på färg och materialval.

Huset är tillbyggt och har stora ljusa sällskapsytor med öppen spis och utgång till en stor altan. Köket har matplats för 4 personer och bra arbetsytor.
Övre plan har två rymliga sovrum, en separat wc samt ett förråd.
Källaren har genomgått en omfattande renovering med ny isolerad platta med förberedd för vattenburen golvvärme, klinkergolv och ett nytt badrum med kakel, duschplats, wc, handfat med kommod samt tvättmaskin.

Oavsett i vilken fas du är i livet har Enskede mycket att erbjuda - här finns lekplatser, utegym, kaféer, restauranger och mycket mer. Runt hörnet har du Svedmyraskogen där barnen kan leka eller där man själv kan ta en promenad.

Även det praktiska i livet får sitt lystmäte. Här är endast några minuter till Ica BEA och inom bekvämt gångavstånd (6 minuter) ligger Tallkrogen skola med klass F-6.
Med buss eller tunnelbana tar man sig snabbt till innerstan eller till stora delar av söderort. Bilkommunikationerna är fantastiska med närhet till flera stora farleder inom kort avstånd.


Boarea/biarea
101/43 kvm
Driftkostnad
30 200 kr/år
Tomtarea
533 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-09-25

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Ösmogatan såldes av oss 2019-09-25. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Ösmogatan.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.