Rubanksgränd 4 / Gubbängen / Enskede / Stockholm

Slutpris
2 850 000 kr
Referensnummer
132 457
Boarea
73 kvm
Avgift
5 407 kr/mån
Driftkostnad
389 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-02-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rubanksgränd 4 såldes av oss 2014-02-13. Se alla våra försäljningar i Enskede

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gubbängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Att bo nytt och fräscht och samtidigt kunna njuta av naturen är mångas dröm. Här kan den drömmen uppfyllas!

Lägenheten har allt som man önskar av en modern lägenhet. Öppen planlösning, stora fönsterpartier, rymlig balkong, stilrent kök och badrum samt två bra sovrum med egna klädkammare. Genom de stora fönsterpartierna i kök/vardagsrum har man Majroskogen med stigar för den som gillar att röra sig i naturen eller sitta på balkongen och titta på djurlivet.

Huset blev inflyttningsklart 2007 vilket gör att man inte behöver tänka på några renoveringar. Inom några minuters promenad har man tunnelbanan och Gubbängens levande centrum med matbutik, restaurang, teater, bibliotek och mycket mer. Här finns även bra grundskolor såsom Engelska skolan och Gubbängsskolan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.