Sågverksgatan 59 / Stureby / Enskede / Stockholm

Slutpris
6 200 000 kr
Referensnummer
177 769
Boarea
120 kvm
Avgift
2 530 kr/mån
Driftkostnad
1 350 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan med takterrass
Såld
2014-09-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sågverksgatan 59 såldes av oss 2014-09-02. Se alla våra försäljningar i Enskede

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett bekvämt boende i attraktiva och barnvänliga Stureby. Radhus för dig som bara vill flytta in och slippa att renovera. Två plan om 120 kvm och en härlig takterrass gör detta boende unikt. Njut av en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Varför inte fredagsmys framför braskaminen? Från entréplanet nås en trädäckad uteplats, perfekt för grillning. Tre sovrum på ett plan gör boendet optimalt för barnfamiljen. Helkaklade våtutrymmen med värmegolv finns på båda planen. Bara några minuters promenadavstånd till Stureby tunnelbanestation.
Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.