Skärblackavägen 4 / Stureby / Enskede / STOCKHOLM

Slutpris
8 175 000 kr
Boarea/biarea
115/77 kvm
Driftkostnad
51 617 kr/år
Tomtarea
790 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2016-10-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Skärblackavägen såldes av oss 2016-10-26. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Skärblackavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt belägen på toppen av berget!
Välvårdad villa med äldre ytskikt och standard med 70-tals retrokänsla - men med stora möjligheter till att bli ett fantastiskt hus. Idag finns stora sällskapsytor, två sovrum och ett litet kök - vid en renovering kan man få ett stort kök, vardagsrum och tre sovrum. Läget är ypperligt på lugnt belägen liten gata mitt i villaområdet, tomtens höga läge ger också ett fantastiskt solläge och fin utsikt. Souterängplan med duschrum, bastu, tvättstuga, garage samt ett rum som kan användas som sovrum, arbetsrum eller kanske förråd.

Nära till populära Sturebyskolan som 2015 vann Stockholm stads kvalitetsutmärkelse för andra gången, flera förskolor och den stora lekplatsen invid skolan. Ca 6-7 minuters promenad till Stureby t-bana.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration