Skönviksvägen 286 / Stureby / Enskede / Stockholm

Slutpris
1 550 000 kr
Referensnummer
154 900
Boarea
31 kvm
Avgift
2 143 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-04-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skönviksvägen 286 såldes av oss 2014-04-01. Se alla våra försäljningar i Enskede

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med fint läge i huset och med utsikt över trevligt grönområde finner ni denna charmiga och mycket välplanerade 1:A med sovalkov.

Hela lägenheten är ljus och fräsch med fin ekparkett, nymålade vita väggar och med snygg mosaik både i kök och badrum vilket ger en exklusiv känsla. Härligt vardagsrum med stora fönster och ett mycket snyggt kök med inbyggda vitvaror.Snyggt helkaklat badrum med golvvärme och modern duschvägg.

Här bor Du nära både natur och kommunikationer i ett lugnt och trevligt område en kvart från centrala Stockholm. Bara några minuters promenad till Stureby eller Bandhagens tunnelbanestation som har ett litet centrum med närlivs, restauranger och ett mysigt café.

Välkommen på visning !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.