Skönviksvägen 296 / Stureby / Enskede / STOCKHOLM

Välplanerat boende nära kommunikationer

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 796 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skönviksvägen såldes av oss 2017-08-16. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Skönviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I trevliga Stureby hittar du denna fina och välplanerade lägenhet. I original var lägenheten en tvåa men den har nu ett extra rum som används som barnrum/arbetsrum. Lägenhetens fönster och balkong ligger med lugnt läge mot en lummig baksida och trevlig växtlighet. Köket är fräscht renoverat och badrummet är relinat (2008). Balkongen rymmer möblemang för flera.

Du når tunnelbanan på några minuter och tar dig sedan snabbt in till stan. I Stureby finns det mesta du kan tänkas behöva, bland annat vårdcentral, apotek och restauranger. I Svedmyra som ligger alldeles intill hittar du även Ica BEA som är en favorit hos Enskedeborna.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration