Sorundagatan 20 / Svedmyra / Enskede / Stockholm

Slutpris
7 050 000 kr
Referensnummer
123 226
Boarea/biarea
131/77 kvm
Driftkostnad
27 676 kr/år
Tomtarea
544 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med källare i souterräng
Såld
2014-03-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Sorundagatan 20 såldes av oss 2014-03-14. Se alla våra försäljningar i Enskede

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik villa med fantastiskt läge. Här bor man med ett högt fritt läge med utsikt över villaområdet från tomten. Läget gör också att tomten känns privat och insynsskyddad.

Villan är även den något speciellt. I bottenvåningen kommer man in i en stor rymlig hall med öppen trappa till övre plan. Vardagsrummet är stort och rymmer matsalsmöbel, soffgrupp och öppen spis. Från vardagsrummet har man glasdörrar mot trädgården och ett stort soligt trädäck, samt skjutdörrar till ett arbetsrum med burspråk. Arbetsrummet skulle också kunna fungera som separat matsal. På övre plan har man även tre bra sovrum och kök.

Friköpt tomt och bergvärme.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.