Tussmötevägen 280 / Stureby / Enskede / Stockholm

Slutpris
5 400 000 kr
Boarea/biarea
139/55 kvm
Driftkostnad
29 492 kr/år
Tomtarea
797 kvm
Rum
7 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2015-01-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Tussmötevägen såldes av oss 2015-01-23. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Tussmötevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett charmigt hus från 20-talet när det endast fanns ett fåtal bostäder byggda i Stureby. Huset har byggts till och om under årens lopp och planlösningen idag har tre - fyra sovrum på övre plan samt vardagsrum och stort matrum i entréplan. På entréplan finns möjlighet till andra lösningar än dagens om man är lite kreativ. Källaren har utöver förråd och tvättstuga även en gillestuga med intilliggande bastu och dusch.
Plan solig trädgård och på andra sidan gatan finns förskola och lite större barn uppskattar kanske närheten till Sturebys fotbollsplan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.