Utansjövägen 11

Utansjövägen 11

Slutpris

8 850 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Utansjövägen 11


Slutpris
8 850 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Välvårdat hus på friköpt solig trädgårdstomt i lugnt villområde. Detta är mer än bara ett hus; det är ett hem som har blivit omhändertaget med kärlek och omsorg. Varje hörn av denna villa har vårdats och underhållits samtidigt som man renoverat kök, badrum, dränerat m.m. Alla utrymmen är inte toppmoderna men detta är en underbar grund för att skapa sitt egna drömboende!

Det charmiga köket, matrummet och vardagsrummet smälter samman till en naturlig samlingsplats. Här skapas minnen och delas ögonblick av glädje. Huset är designat för att stärka relationer och skapa en varm, välkomnande atmosfär.

Belägen i ett lugnt område, erbjuder sovrummen en rofylld tillflyktsort. Vakna upp till kvittrande fåglar och suset av löv i vinden. Det är det perfekta hemmet för den som söker sovrum för stillhet och avkoppling. Badrummet ligger endast några steg från sovrummen när vila övergår till uppfräschning.

De två rummen i källaren är flexibla och kan anpassas efter dina behov. Använd dem som extra sovrum för gäster eller till sällskapsrum för ungdomarna. Källaren ger dig friheten att komma och gå som du vill med en egen separat entré. Det är den ultimata lösningen för flexibilitet och oberoende. Tillsammans med duschrum och tvättstuga gör detta till ett våningsplan där man kan skapa enskildhet.

Den friköpta tomten har välskötta planteringar, ett växthus och utrymme för en studsmatta och barnens lekfullhet.
Själv kan du skapa en trädgård som överträffar dina gröna drömmar, odla egna grönsaker växthuset och kanske bygga en lekstuga till barnen.

Två tunnelbanestationer inom gångavstånd samt 300 m till busshållplats för buss 163 som tar dig mellan Kärrtorp och Bredäng via Svedmyra och Älvsjö station.
Inom kort avstånd finns förskolor och Stureby skola som fått Stockholms kvalitetspris 2004 och 2015. Invid skolan finns också en stor lekplats.

I närområdet finns ett par restauranger, små livsmedelsbutiker och café. Vid Svedmyraplan finns populära BEA som är den bästa matbutiken i söderort enligt enskedeborna!


Boarea/biarea
ca 92/65 kvm
Driftkostnad
47 619 kr/år
Tomtarea
745 kvm
Rum
6 rum (2-4 sovrum)
Såld
2024-02-08

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Utansjövägen såldes av oss 2024-02-08. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Utansjövägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.