Kyrkogårdsvägen 55 A

Kyrkogårdsvägen 55 A

Slutpris

2 290 000 kr


Enskede— Enskededalen— Stockholm

Kyrkogårdsvägen 55 A


Slutpris
2 290 000 kr

Enskede— Enskededalen— Stockholm

Högt i tak, vackra snickerier, speglade dörrar och fönsternischer samt obefintlig insyn.

Högt i tak, vackra snickerier, speglade dörrar och fönsternischer samt obefintlig insyn utmärker den här mini-3:an med två sovrum, kök med ordentlig matplats samt helkaklat badrum. Lägenheten är ursprungligen en 1:a som disponerats om på ett smart sätt. Nyligen stambytt fastighet.

Till lägenheten följer en inre reparationsfond om ca 17 000 kr, som köpare kan disponera själv för kommande renoveringar.

Belägen i välskött Brf med ca 4-5 Hyresrätter kvar på en av Stockholms vackraste gator vid Magnebergsparken i Enskede, inbäddad mellan grönska och trivsamma villakvarter.

Närhet till två tunnelbanestationer, affärer och vackra promenadstråk i området samt på Skogskyrkogården som är upptagen på världsarvslistan.

Lugnet, de trivsamma kvarteren och grönska i kombination med närheten till Södermalm (7-8 min. med T-bana) och City, gör läget svårslaget.

Välkomna!


Referensnummer
32 653
Boarea
40 kvm
Avgift
2 122 kr/mån
Såld
2014-10-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.