Kyrkogårdsvägen 55 A / Enskede / Enskededalen / Stockholm

Högt i tak, vackra snickerier, speglade dörrar och fönsternischer samt obefintlig insyn.

Slutpris
2 290 000 kr
Referensnummer
32 653
Boarea
40 kvm
Avgift
2 122 kr/mån
Såld
2014-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kyrkogårdsvägen 55 A såldes av oss 2014-10-17. Se alla våra försäljningar i Enskededalen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskede är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt i tak, vackra snickerier, speglade dörrar och fönsternischer samt obefintlig insyn utmärker den här mini-3:an med två sovrum, kök med ordentlig matplats samt helkaklat badrum. Lägenheten är ursprungligen en 1:a som disponerats om på ett smart sätt. Nyligen stambytt fastighet.

Till lägenheten följer en inre reparationsfond om ca 17 000 kr, som köpare kan disponera själv för kommande renoveringar.

Belägen i välskött Brf med ca 4-5 Hyresrätter kvar på en av Stockholms vackraste gator vid Magnebergsparken i Enskede, inbäddad mellan grönska och trivsamma villakvarter.

Närhet till två tunnelbanestationer, affärer och vackra promenadstråk i området samt på Skogskyrkogården som är upptagen på världsarvslistan.

Lugnet, de trivsamma kvarteren och grönska i kombination med närheten till Södermalm (7-8 min. med T-bana) och City, gör läget svårslaget.

Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.