Forshagagatan 24 / Farsta / Stockholm

Slutpris
2 005 000 kr
Referensnummer
161 794
Boarea
77 kvm
Avgift
2 835 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-01-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Forshagagatan 24 såldes av oss 2014-01-16. Se alla våra försäljningar i Farsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du bo lugnt och barnvänligt men ha nära till kommunikationer och Farsta centrums stora utbud av butiker och restauranger? Uppskattar du närheten till skog, natur och sjö samtidigt som man endast är ett par minuters bilresa från city?

Då skall du bo här, längst in på en bilfri och barnvänlig lokalgata.

Lägenheten är rymlig med två stora sovrum, vardagsrum med plats för matsalsmöbel och ett kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Snyggt renoverat badrum med badkar och förberett för installation av tvättmaskin.

Från lägenhetens balkong har man uppsikt över områdets lekplats och invid lekplatsen finns även en liten skogsdunge för barnen att leka i. I området finns även en förskola.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.