Arvikagatan 10 / Farsta - Larsboda / Farsta / Stockholm

Slutpris
2 500 000 kr
Referensnummer
139 561
Boarea/biarea
83/15 kvm
Avgift
5 974 kr/mån
Driftkostnad
550 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Arvikagatan 10 såldes av oss 2014-09-10. Se alla våra försäljningar i Farsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farsta - Larsboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fint brf radhus med utmärkt läge på området.

Rymlig hall, nyrenoverat kök samt ett ljust, stort vardagsrum med utgång till härlig trädeckad altan i soligt söderläge. Tomten vetter mot allmänning, skyddat från trafik och med liten lekplats för de minsta. På övreplan finns idag två sovrum, vill du är det ena delbart. Dörrar, fönster, el osv finns redan på plats så en enkel gipsvägg är allt som behövs. Inredningsbar vind finns också för den som behöver mer utrymme.

Mycket fint belägen bostad med promenadavstånd till tunnelbana, buss eller pendeltåg. Utmärkt närservice med Farsta Centrums rikliga utbud av butiker, restauranger etc. Närhet till gröna rekreationsområden, sjön Magelungen eller Drevviken.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.