Ekshäradsgatan 83 / Farsta Strand / Farsta / Stockholm

Slutpris
2 150 000 kr
Referensnummer
32 030
Boarea
70 kvm
Avgift
3 966 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-10-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ekshäradsgatan 83 såldes av oss 2014-10-23. Se alla våra försäljningar i Farsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farsta Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Topplägenhet med toppläge!

Högst upp på nionde våningen med en vidunderlig utsikt högt över trädtopparna ligger denna mycket charmiga trea. Välplanerade 70 m² med ett helt nytt badrum renoverat i samband med föreningens stambyte -14.
Drömkök för dig som gillar att laga mat med induktionshäll, ugn & micro i praktisk arbetshöjd, kvalitets vitvaror från Siemens, lättskötta bänkskivor samt draglådor med "soft close". Modernt, snyggt och mycket andvändarvänligt. Två sovrum i bra storlek samt stort vardagsrum med utgång till balkong.
Gemensamt för lägenhetens samtliga rum är de fräscha ytskikten, parkettgolven samt den fantastiska utsikten.

Mycket fint belägen lägenhet med promenadavstånd till tunnelbana, buss eller pendeltåg. Utmärkt närservice med Farsta Centrums rikliga utbud av butiker, restauranger etc. Närhet till gröna rekreationsområden och sjön Magelungen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.