Forshagagatan 9, 1tr / Farsta Centrum / Farsta / Stockholm

Ljus & renoverad trea!

Slutpris
2 180 000 kr
Referensnummer
130 839
Boarea
80 kvm
Avgift
3 789 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-04-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Forshagagatan 9, 1tr såldes av oss 2014-04-04. Se alla våra försäljningar i Farsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farsta Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och fräsch renoverad trea på 80 välplanerade kvadratmeter med genomgående ekparkett i hela lägenheten. Stort och ljust vardagsrum, fräscht kök med en stilren bardisk i massiv ek. Matplats för ca 10 personer. Två sovrum med garderober, helkaklat badrum med badkar samt en trevlig balkong med utsikt över området. Allt detta i ett barnvänligt lugnt område med bara ett stenkast från populära Farsta Centrum med sitt stora utbud av shopping, restauranger, service och kommunikationer. Stambytt 2008.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.