Grumsgatan 2, 8 tr / Farsta Centrum / Farsta / Stockholm

Slutpris
2 560 000 kr
Referensnummer
207 239
Boarea
75 kvm
Avgift
3 917 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Våning
8 av 10 (Hiss finns)
Såld
2014-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grumsgatan 2, 8 tr såldes av oss 2014-11-27. Se alla våra försäljningar i Farsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farsta Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad och nyrenoverad gavel 3:a om 75 m² med attraktivt läge i Farsta Centrum. Hiss. Stort vardagsrum och två rymliga sovrum. Charmigt och delvis renoverat kök med ljusa luckor samt matplats intill fönster. Balkong i högt fritt läge med fantastisk milsvid utsikt. Helkaklat fräscht stambytt (2010) badrum med duschhörna. Klädkammare. Endast ca 300 meter till T-bana, bussar, butiker, restauranger, caféer, service och gym. Promenadavstånd till pendeltåg, förskolor, skolor, härliga strövområden och vackra promenadstråk utmed sjöarna Magelungen och Drevviken samt friluftsbad. Möjlighet till snabbt tillträde. Missa inte!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.