Grumsgatan 2 / Farsta / Stockholm

Slutpris
3 410 000 kr
Boarea
147 kvm
Avgift
6 885 kr/mån
Driftkostnad
794 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
9 av 9 (Hiss finns)
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2015-01-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grumsgatan såldes av oss 2015-01-31. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Grumsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp på nionde våningen med en vidunderlig utsikt högt över trädtoppar och hustak ligger denna mycket ljusa och väldisponerade etage 5:A. Lägenhetens 147 m² fördelas på två våningsplan. I nedreplan de sociala ytorna såsom kök & vardagsrum samt ett av fyra sovrum. En trappa upp, ytterligare tre sovrum, helkaklat badrum samt förvaring. Två stycken balkonger samt separata entrér till de båda våningsplanen ingår också.

Mycket fint läge med kort promenadavstånd till tunnelbana, buss och pendeltåg. Utmärkt närservice med Farsta Centrums rikliga utbud av butiker, restauranger etc. på bekvämt avstånd samt närhet till gröna, sköna rekreationsområden och sjön Magelungen.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.