Kryddgränd 4 / Hökarängen / Farsta / Stockholm

Slutpris
1 840 000 kr
Referensnummer
128 937
Boarea
61 kvm
Avgift
3 379 kr/mån
Driftkostnad
426 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-08-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kryddgränd 4 såldes av oss 2014-08-27. Se alla våra försäljningar i Farsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hökarängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stilrent renoverad lägenhet med tilltalande planlösning. Genomgående snygg ekparkett, ljus färgsättning samt smakfulla materialval ger lägenheten en modern och luftig karaktär. Praktisk, inredd klädkammare, renoverat badrum samt en stor, möblerbar balkong med förmiddagssol är andra faktorer som gör denna fina 2:A till ett attraktivt boende.

Huset är utrustat med hiss, en fantastisk ljusgård, fräscha tvättstugor, ett stort förråd i samma våningsplan som lägenheten samt cykelförvaring. Fritt läge mitt i mellan Hökarängen och Gubbängen. Här finns både natur och goda komunikationer just runt knuten. T-banan tar dig in till city på ca 20 min. Hökarängens centrum erbjuder både shopping samt ett rikt kulturliv.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.