Larsbodavägen 53 / Farsta Centrum / Farsta / Stockholm

Slutpris
2 700 000 kr
Referensnummer
203 942
Boarea
79 kvm
Avgift
4 224 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Larsbodavägen såldes av oss 2014-10-29. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Larsbodavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farsta Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad och renoverad gavel 3:a om 79 m² med attraktivt läge i Farsta Centrum. Populär och välskött förening. Två hissar i huset. Tvättstuga finns. Stort vardagsrum med burspråk och två rymliga sovrum. Charmigt och delvis renoverat kök med ljusa luckor samt matplats intill fönster. Balkong i högt fritt läge med grönskande utsikt. Helkaklat fräscht stambytt (2012) badrum med duschhörna. Klädkammare. Endast ca 150 meter till T-bana, bussar, butiker, restauranger, caféer, service och gym. Promenadavstånd till pendeltåg, förskolor, skolor, härliga strövområden och vackra promenadstråk utmed sjöarna Magelungen och Drevviken samt friluftsbad. Missa inte!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.