Slingan 16 / Gålö-Kärrmaräng / Gålö / Haninge

Fritidshus i populära Kärrmarräng som erbjuder det lilla extra!

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
30 kvm
Arrende
19 100 kr/år
Driftkostnad
10 800 kr/år
Totalareal
437 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-04-17
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Slingan såldes av oss 2019-04-17. Se alla våra försäljningar i Gålö samt även på Slingan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gålö-Kärrmaräng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Slingan 16 och detta härliga fritidshus med arrende i populära Kärrmarräng, endast 30 minuter från Stockholm! Här finner du den perfekta sommaridyllen med stor trädäckad altan och gott om plats för loungemöbler, grill och matplats för de sociala tillställningarna. Den välplanerade stugan på ca 30 kvm har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett sovrum, dusch, toalett och ett mycket praktiskt sovloft. Det ursprungliga trägolvet är framtaget, slipat och vitmålat som tillsammans med ny vägg- och takpanel från 2016 skapar en härlig skärgårdskänsla. Köket har fräschats upp och kyl och frys från Smeg har satts in. Taket har öppnats upp till nock och för att höja mysfaktorn ytterligare kan ni under kvällstid och på vinterhalvåret elda i den underbara braskaminen.

Fritidshuset är privat beläget på hörntomt med insynsskyddande häck och inbjudande gräsmatta för spring och lek. En del av den soldyrkande altanen i sydvästläge är skyddad under tak för den som vill befinna sig i skuggan och läsa en bok eller koppla av efter dagen. På den trädäckade altanen finns även belysning som på kvällstid skapar en härlig oas. Bostaden kan även överlåtas delvis möblerad.

Här du kan njuta av områdets badplats med strand, direkt närhet till skärgården, bra fiskevatten, svamp plockning samt möjlighet till egen båtplats. Härlig gemenskap råder i området och trevliga sammankomster anordnas under hela sommaren samt stort traditionellt midsommarfirande varje år.

Vid intresse, varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration