Meitens väg 21 / Gustavsberg Lugnet / Gustavsberg / Värmdö

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
2 888 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Meitens Väg såldes av oss 2015-01-21. Se alla våra försäljningar i Gustavsberg samt även på Meitens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gustavsberg Lugnet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trivsamma 2:a om 60 kvm med genomgående ljusa färger och trevliga materialval. Hall med gott om plats för ytterkläder och flera garderober. Välplanerat kök med köksinredning i ek och rostfria vitvaror. Vardagsrum med utgång till balkong, rymligt sovrum med hel garderobsvägg och helkaklat badrum med duschkabin. I månadsavgiften ingår kabel.tv, internet, vatten, värme och källarförråd.Trivsamt och barnvänligt område med trygga innergårdar och flera lekplatser. Ett boende i en stabil förening med god ekonomi. Bra kommunikationer och gångavstånd till Gustavsbergs centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.