Väderkvarnsvägen 2

Väderkvarnsvägen 2

Slutpris

3 150 000 kr


Gustavsberg— Värmdö

Väderkvarnsvägen 2


Slutpris
3 150 000 kr

Gustavsberg— Värmdö

Välplanerad och tilltalande 3:a om 81 kvm på Kvarnberget.

Välplanerad och tilltalande 3:a om 81 kvm på Kvarnberget. Hela lägenheten är mycket ljus och trivsam med fönster i tre väderstreck. Genomgående ekparkettgolv samt klinker i hall och badrum. Fullutrustat kök med matplats vid fönsterparti och öppen planlösning till vardagsrum med plats för generös soffgrupp. Utgång till stor balkong med ogenerat läge mot lummig träddunge. Två sovrum, varav ett med gott om plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Välskött förening med stabil ekonomi. I föreningen finns sandlåda för de yngsta. Stor fin lekplats finns vid Kyrkparken nedanför kyrkan. Här på Kvarnberget bor du med allt på gångavstånd - både till centrum med affärer, skola, förskola och bussar till och från Slussen. I Gustavsbergs hamn som du har inom synhåll finns det en hel del att upptäcka för dig som inte varit där tidigare. Här finns allt från outletbutiker, restauranger, caféer, museum och båtliv till det nya Fabriksområdet som växer fram med nya bostäder. Välkommen att trivas du också!


Boarea
81 kvm
Avgift
4 067 kr/mån
Driftkostnad
385 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2015-06-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.