Agnes Lagerstedts gata 12 / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
2 200 000 kr
Referensnummer
179 783
Boarea
55 kvm
Avgift
3 009 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Agnes Lagerstedts gata 12 såldes av oss 2014-08-21. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns ett tillfälle för dig som vill renovera efter egna idéer. Toppenläge på våning 5 med hiss. Mycket trevligt vardagsrum med fiskbensparkett och fönster i två väderstreck. Nyrenoverad balkong i nivå med trädtopparna. Stambytt och helkaklat badrum. Originalkök från 50-talet med behov av lite omsorg och målarfärg alternativt byta ut till nytt. Renoveringsbehov av alla ytskikt. Bra förening med hus i bra skick. Nära Fruängens centrum med tunnelbana och all service.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.