Arvodesvägen 20, 1 tr / Hägerstensåsen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
1 400 000 kr
Referensnummer
103 508
Boarea
20 kvm
Avgift
1 315 kr/mån
Såld
2014-03-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Arvodesvägen 20, 1 tr såldes av oss 2014-03-18. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hägerstensåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt förstaboende eller studentlägenhet på populära Hägerstensåsen. Ljus etta med allrum med stort ljusinsläpp och bra garderobsförvaring. Hall med plats för avhängning av ytterkläder samt litet kök i vitt. Helkaklat, stambytt och fräscht badrum i vitt och marinblått. Trivsam förening i grönt, lummigt område med ca 6-7 min promenadavstånd till tunnelbanans röda linje som går mot KTH och Stockholms universitet och som bara tar ca en kvart till T-centralen. Kort gångavstånd till Hägerstensåsens centrum med mataffär och restauranger. Buss 147 som går till Liljeholmen stannar ett par hundra meter från lägenheten och här finns också en Tempo-mataffär. I närheten ligger Telefonplan med fler bussförbindelser, SATS-gym och populära restaurang/club "Landet". Det är också cykelavstånd till Liljeholmens stora shoppinggalleria med ett 90-tal butiker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.