Bäckvägen 70, 1 tr.

Bäckvägen 70, 1 tr.

Slutpris

2 325 000 kr


Midsommarkransen— Hägersten

Bäckvägen 70, 1 tr.


Slutpris
2 325 000 kr

Midsommarkransen— Hägersten

Charmig & välplanerad 1:a i gavelläge!

I populära Midsommarkransen finns nu chans att förvärva en fin och mysig 1:a med smart planering vilket bidrar till att lägenheten känns större än sina 36 kvm. Lägenheten ligger i eftertraktat gavelläge och erbjuder generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Tilltagen takhöjd samsas här med andra fina attribut såsom stilrent parkettgolv, tjocka fönsterbleck av kolmårdsmarmor och speglade dörrar.

Lättmöblerat och ljust vardagsrum som rymmer såväl soffgrupp och soffbord som sängdel och mediamöblemang. Nyrenoverat kök i tidlös stil med fullgod maskinell utrustning i form av bl.a. kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll med fläkt ovan samt plats för matbord. Gott om förvaring bakom flertalet skåp. Helkaklat och stambytt badrum med duschhörna. För förvaring finns garderober i lägenheten samt förråd som hör till lägenheten.

Välskött Brf med de stora renoveringarna bakom sig och med stabil ekonomi.

Här bor ni mitt helt optimalt mellan Aspudden, Telefonplan och Midsommarkransen. T-bana med kort gångavstånd (ca. 5 min) via tre stationer med ungefär lika långt avstånd; Aspudden, Telefonplan och Örnsberg. Utanför dörren går buss 147 mot Liljeholmen. Med en kort promenad nås Mälaren med sina vackra badplatser invid Örnsbergs klippor och populära Vinterviken. Välrenommerade restauranger såsom Svenska Sushi -och Hamburgerköket, Nalle & Kroppkakan, Restaurang Tre vänner, Landet, Amazing India och nyöppnade Lou Lou på Tellusborgsvägen finns i området. ICA supermarket öppnade nyligen upp dörrarna till en ny och välsorterad matbutik. Ett par minuter bort ligger Västberga Handel med stora Coop Forum, Rusta, Apotek och Systembolaget.

Välkomna på visning!


Boarea
36 kvm
Avgift
2 600 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-18

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Bäckvägen såldes av oss 2019-12-18. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Bäckvägen.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.