Doktor Widerströms Gata 18, 3 tr / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
2 160 000 kr
Referensnummer
119 507
Boarea
56 kvm
Avgift
3 567 kr/mån
Driftkostnad
414 kr/mån
Såld
2014-07-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Doktor Widerströms Gata 18, 3 tr såldes av oss 2014-07-02. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gårdsläge! Ljus och trivsam tvåa högst upp med genomgående planlösning och fönster i två väderstreck säljes på uppdrag av brf Doktorn. Bostaden är omsluten av två gröna gårdar med tyst och lugnt läge och ligger helt insynsskyddat. Välplanerad lägenhet med nymålade, vita väggar, nylagd, oljad ekparkett respektive nyslipad, oljad originalekparkett i vardagsrum. Här finns hall och sovrum med gott om garderober i båda, kök med matplats för fyra personer, vardagsrum med utgång till en solig balkong samt stort, snyggt, modernt, helkaklat badrum i vitt och beige med vägghängd wc, dusch, rostfri handdukstork och vädringsfönster. Badrummet är förberett för tvättmaskin. Tvättstuga finns i källaren samt två förråd som hör till lägenheten.

Stambytt fastighet med ny el och nya treglasfönster med persienner samt bredband indraget. Stor, stabil förening med garage, tre tvättstugeanläggningar och gemensamhetslokal med gym, bastu, solarium, biljardbord och övernattningsmöjligheter. Ca 4 minuters promenad till centrum och tunnelbanan (röd linje till KTH och Stockholms universitet) och med populära matställen, gym och stor livsmedelsbutik strax utanför.

Omgående inflytt är möjlig för en köpare. Samtliga tre visningar kommer att hållas. Bostaden kommer inte att säljas före visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.