Doktor Widerströms gata 78 / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
2 800 000 kr
Referensnummer
120 007
Boarea
87 kvm
Avgift
4 779 kr/mån
Driftkostnad
494 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-10-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Doktor Widerströms gata 78 såldes av oss 2014-10-03. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor, ljus och luftig gaveltrea som enkelt kan göras om till en fyra. Lägenheten har ursprungligen varit en fyra, men en vägg mellan köket och ett av sovrummen har tagits ner. Idag är köket en fantastisk samlingsplats för släkt och vänner. Här kan man sitta stora sällskap utan att det blir trångt. Köket har fina materialval i granitbänkar, stänkskydd i färgat glas och dimbara spottar i taket. Fint vardagsrum med utgång till balkongen, som ligger med eftermiddagssol mot innergården. Två rymliga sovrum med gott om klädförvaring. Separat badrum (stambytt) och toalett.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.