Doktor Widerströms Gata 34, 3 tr

Doktor Widerströms Gata 34, 3 tr

Slutpris

1 950 000 kr


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Doktor Widerströms Gata 34, 3 tr


Slutpris
1 950 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm

Fantastiskt fin och välplanerad, större etta om 40 kvm säljes på uppdrag av brf Doktorn! Nyrenoverad med vitmålade väggar och nylagt ekparkettgolv. Utmärkt läge högst upp i huset, med fönster i två väderstreck, helt utan insyn. Karaktäristiskt för denna bostad är de stora och många fönstren som skapar ljus och rymd, de glasade dörrarna och det vackra glaspartiet mellan kök och vardagsrum. Här finns rymligt kök i gott skick med bevarad retrokänsla och plats för matbord för ca fyra personer, stort allrum/vardagsrum, helkaklat badrum och hall med klädkammare. Ett perfekt boende för en eller två personer.

Stambytt fastighet med ny el och nya treglasfönster med persienner samt bredband indraget. Stor, stabil förening med garage, flera tvättstugor med den närmaste i källaren, gemensamhetslokal med gym, bastu, solarium, biljardbord och övernattningsmöjligheter samt fin grillplats. Ca 4 minuters promenad till centrum och tunnelbanan (röd linje till KTH och Stockholms universitet) och med populära matställen, gym och stor livsmedelsbutik strax utanför.

Omgående inflytt är möjlig för en köpare. Samtliga tre visningar kommer att hållas. Bostaden kommer inte att säljas före visning.


Referensnummer
33 271
Boarea
40 kvm
Avgift
2 685 kr/mån
Driftkostnad
510 kr/mån
Såld
2014-10-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.