Elin Wägners Gata 2, 1 tr / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
2 250 000 kr
Referensnummer
115 973
Boarea
75 kvm
Avgift
5 100 kr/mån
Såld
2014-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Elin Wägners Gata 2, 1 tr såldes av oss 2014-09-17. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Accepterat pris! Riktigt trivsam och ljus trea med stor charm säljes på uppdrag av brf Elin Wägners Gata. Lägenheten är helt nyrenoverad av hantverkare med nya tapeter och ny ekparkett. Bostaden har entrédel med svart, matt klinkergolv, klädkammare samt ingång till toalett. Här finns två sovrum, ett större och ett något mindre, som båda har plats för dubbelsäng. Vardagsrum med nyslipat originalekparkettgolv och utgång till stor balkong med trätrallgolv av akacia. Rymligt kök i gräddvita toner med bevarad 50-talskänsla samt badrum med generös yta. Stambyte är nyligen genomfört och badrum och toalett är exklusivt utrustade med granitgrått klinkergolv, stora vita väggplattor, golvvärme, infälld och dimbar LED-belysning i tak och vita kommoder. Toaletten har wc och badrummet har dusch med vikväggar och är förberett för tvättmaskin. Bostaden har persienner, säkerhetsdörr samt stort källarförråd.

Populär, familjär och välskött större förening med Fruängens bästa läge och trevligaste innergård. Här finns garage och parkeringsplatser, flera tvättstugor, två lekplatser, boulebana, grillplatser samt festlokal och bastu. Ca fem minuters promenad till tunnelbanan och centrum. Här trivs grannarna med varandra och bor kvar länge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.